MacBook Pro A1502 reparatie

Als u problemen heeft met uw MacBook Pro (A1502), dan helpen wij u daar graag mee. Uw MacBook is toch een essentieel stukje techniek geworden. Door uw MacBook Pro zo snel mogelijk te repareren, kunt u zo snel mogelijk weer aan de slag met uw MacBook Pro. Wilt u weten welk type MacBook u heeft? Aan de onderkant vind u het modelnummer. Is dat nummer A1502? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek!

macbook-pro-a1502-reparatie

Wij rekenen éénmalig € 25,- montagekosten per toestel, ongeacht het aantal onderdelen.

Model Onderdeel Defect Prijs (excl. BTW) Prijs (incl. BTW)
Macbook Pro Top Case Complete top cover (gehele scherm incl aluminium) € 461,98 € 559,-
Macbook Pro Accu Batterij is laad niet op € 132,23 € 160,-
Macbook Pro Toetsenbord Toetsen reageert niet € 189,26 € 229,-

Stel, uw MacBook Pro A1502 is defect of kapot gevallen. Dan wilt u dat deze zo snel mogelijk weer in orde is. Bij SmartPhone-Point doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen met uw MacBook reparatie. Wij hebben niet alle onderdelen van alle MacBooks op voorraad, maar kunnen ze vaak de volgende dag al in huis hebben. Komt u gerust langs voor een kosteloze diagnose van uw probleem en een prijsopgave. Ook als wij uw MacBook Pro niet kunnen repareren rekenen wij geen onderzoekskosten.

Tijd voor een upgrade?

Ook voor upgrades aan uw MacBook Pro bent u bij ons aan het juiste adres. Het upgraden van uw harde schijf naar een SSD of het upgraden van uw geheugen kunnen wij ook voor u uitvoeren. Daarnaast behoort een compleet schone installatie ook tot de mogelijkheden. Bij een ombouw naar SSD krijgt u ook altijd een complete installatie van de nieuwste versie van macOS.