fbpx

Kostenbesparing op mobiele telefonie

Zowel als het gaat om vaste als mobiele telefonie, is Z!N telecom de specialist waarnaar u op zoek bent. Waarschijnlijk heeft u geen tijd of zin om op zoek te gaan naar de beste en goedkoopste oplossing. Wij wel! En het grote voordeel is dat wij uitstekend de weg weten te vinden in de jungle van de telefonieaanbieders. Onze jarenlange ervaring in de branche betaalt zich uit voor onze klanten. Uw kosten zullen niet alleen inzichtelijk worden, maar ook sterk worden verlaagd.

Onafhankelijk advies over mobiele telefoon

Belangrijk voordeel is ook dat Z!N telecom de wens van de klant herkent. Op basis van jarenlange expertise in de branche, weten onze specialisten precies wat de mogelijkheden en eisen zijn omtrent uw bestaande of nieuwe mobiele telefoon.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met:

  • VOIP Telefonie
  • Hosted Telefonie
  • Cloud Telefonie
  • Accessoires
  • Reparaties
Afbeelding mobiele telefoon

Kostenbesparing door Z!N telecom

Voor uw bedrijfsvoering zijn vaste en mobiele telefonie belangrijk. Dit is ook een onderdeel waar een behoorlijke kostenbesparing eenvoudig en snel te realiseren is. Schakel de kennis van Z!N telecom in en ervaar zelf het verschil. Een telefonieoplossing op maat tegen lagere kosten, dat garanderen wij. Omdat Z!N telecom werkt op basis van het principe ‘no cure, no pay’, bent u verzekerd van resultaat. Neem nu contact met ons op en kies ook voor kostenbesparing op vaste en mobiele telefonie!

Smartphones

Neem nu contact op met Z!N telecom

Contactgegevens

NCB-laan 117c
5462 GC Veghel

T +31 (0) 413 – 355 035
F +31 (0) 413 – 375 628
E mail@zintelecom.nl

VOOR REPARATIE

T +31 (0) 413 – 378 305
E reparatie@zintelecom.nl

Privacybeleid en cookies
Sitemap

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00
Dinsdag 08.30 tot 17.00
Woensdag 08.30 tot 17.00
Donderdag 08.30 tot 17.00
Vrijdag 08.30 tot 16.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Laatste nieuws

meteen hulp en erg aardig. alles werkt goe en het ziet er netjes uit
- heesch
Zeer snelle service en vriendelijk personeel
- Ravenstein
Staan garant voor eventuele complicaties die later plaats vinden aan het toestel. Dit wordt meteen opgelost. Klantvriendelijk!
- Heeswijk-Dinther
Goed meegedacht naar de meest passende oplossing. Snelle reparatie voor een lage prijs!
- Veghel
De medewerkers deden alle moeite om de reparatie snel geregeld te hebben. Er werd eerst gekeken of het probleem niet ergens anders aan zou kunnen liggen. De reparatie is goed uitgevoerd. Goede parkeermogelijkheid.
- Schaijk
Goede en snelle service, vriendelijk personeel.
Perfecte service en lekkere koffie.
- Veghel
Super service Eerder geweest voor vervanging glasplaatje iPad mini Later nog een keer terug geweest ivm problemen op start iPad Deskundig en oplossingsgericht opgepakt zonder overleg eerdere factuur maar gewoon op basis van vertrouwen Terwijl t al was t al een tijd geleden dat t scherm gemaakt was Niks extra kosten maar alleen garantie. Ik kan iedereen ZIN aanbevelen voor de deskundigheid vriendelijke en klantgerichte service
- Heeswijk Dinther
Snelle , vriendelijke afhandeling met als extra’s een gratis glas bescherming voor mijn telefoon , weer opgepoetst , ziet hij er uit als NIEUW , top
- Veghel
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10