fbpx

Beheer en advies

Waar veel mensen de weg kwijtraken door de vele aanbieders van telecomoplossingen, daar weet Z!N telecom juist het kaf van het koren te scheiden. Kiest u voor beheer en advies door ons bedrijf, dan zorgt u voor inzichtelijkheid in het kostenplaatje en – veel belangrijker – een forse besparing op de kosten voor (zakelijke) telecommunicatie. Wat veel mensen niet weten of onderschatten, is dat er op een lopend contract veel mogelijk is. Maak gebruik van onze kennis, ervaring en expertise en ontvang advies op maat.

Beheersbare en lagere kosten

Z!N telecom is de pitbull terriër in de markt, die voor u op zoek gaat naar de best passende en goedkoopste oplossing. Of het nu gaat om vaste of mobiele telefonie, wij vinden het juiste antwoord op uw vraag. Ook voor VoIP en datacommunicatie bent u bij Z!N telecom aan het juiste adres. Door ons advies op maat worden alle mogelijkheden duidelijk in kaart gebracht. Hierdoor is kostenbesparing snel en gemakkelijk te realiseren en blijven de telefoonkosten beheersbaar. Omdat beheer en advies een doorlopend proces is, controleren wij de telecomfacturen van onze klanten elke drie maanden. Door controle, rapportage en advisering blijft u zo altijd verzekerd van de meest voordelige invulling van uw telecommunicatie. Bovendien profiteert u van handige tips en adviezen door bijvoorbeeld de nieuwsbrieven.

Kies voor lagere telefoonkosten: kies voor Z!N telecom

Broers en oprichters Charl en Ivo van Liempd zijn al jarenlang actief in de telecombranche. Hierdoor profiteert u van hun kennis en ervaring. Omdat Z!N telecom een onafhankelijke telecomaanbieder is – wij zijn immers geen netwerkprovider – kunt u rekenen op een objectief en eerlijk advies. Bovendien werken wij op basis van het principe ‘no cure, no pay’. Kies ook voor lagere kosten voor zakelijke telecommunicatie: neem nu contact met ons op! Acties bij de verschillende netwerkproviders vliegen de acties u om de oren. Op eigenlijk elk moment kunt u de beste deal sluiten bij de verschillende telefonieaanbieders. Dat kan natuurlijk nooit daadwerkelijk het geval zijn. Ziet u door de bomen het bos niet meer, maar wilt u wél besparen op de kosten voor zakelijke telecommunicatie? Welkom bij Z!N telecom, de pitbull terriër in de zakelijke markt voor vaste en mobiele telefonie, VoIP en datacommunicatie.

Objectief advies leidt tot kostenbesparing

Omdat de specialisten van Z!N telecom al jarenlang rondlopen in de wereld van de telecommunicatie, weten zij van de hoed en de rand. De zogenaamde acties en kortingen van verschillende aanbieders weten zij daadwerkelijk op waarde te schatten. Voor u heeft dat als voordeel dat u daadwerkelijk een goede deal sluit, terwijl u helemaal geen tijd kwijt bent aan het uitpluizen van de markt. Alle mogelijkheden worden door Z!N telecom voor u vergeleken. Op basis van een duidelijke rapportage brengen wij een onafhankelijk advies uit. Kosten besparen op telefoonkosten? Kies voor het tot in de puntjes verzorgde en objectieve advies van Z!N telecom!

Optimalisatie

Zoals u wel heeft gemerkt, is de telecommunicatiemarkt continu in beweging. Acties volgen elkaar in snel tempo op, waardoor de situatie steeds verandert. Z!N telecom speelt hier handig op in, door uw facturen voor telecommunicatie elke drie maanden goed te controleren. Zo houden we een vinger aan de pols en zoeken we steeds naar een betere en goedkopere oplossing.

Neem nu contact op met Z!N telecom

Contactgegevens

NCB-laan 117c
5462 GC Veghel

T +31 (0) 413 – 355 035
F +31 (0) 413 – 375 628
E mail@zintelecom.nl

VOOR REPARATIE

T +31 (0) 413 – 378 305
E reparatie@zintelecom.nl

Privacybeleid en cookies
Sitemap

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00
Dinsdag 08.30 tot 17.00
Woensdag 08.30 tot 17.00
Donderdag 08.30 tot 17.00
Vrijdag 08.30 tot 16.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Laatste nieuws

meteen hulp en erg aardig. alles werkt goe en het ziet er netjes uit
- heesch
Zeer snelle service en vriendelijk personeel
- Ravenstein
Staan garant voor eventuele complicaties die later plaats vinden aan het toestel. Dit wordt meteen opgelost. Klantvriendelijk!
- Heeswijk-Dinther
Goed meegedacht naar de meest passende oplossing. Snelle reparatie voor een lage prijs!
- Veghel
De medewerkers deden alle moeite om de reparatie snel geregeld te hebben. Er werd eerst gekeken of het probleem niet ergens anders aan zou kunnen liggen. De reparatie is goed uitgevoerd. Goede parkeermogelijkheid.
- Schaijk
Goede en snelle service, vriendelijk personeel.
Perfecte service en lekkere koffie.
- Veghel
Super service Eerder geweest voor vervanging glasplaatje iPad mini Later nog een keer terug geweest ivm problemen op start iPad Deskundig en oplossingsgericht opgepakt zonder overleg eerdere factuur maar gewoon op basis van vertrouwen Terwijl t al was t al een tijd geleden dat t scherm gemaakt was Niks extra kosten maar alleen garantie. Ik kan iedereen ZIN aanbevelen voor de deskundigheid vriendelijke en klantgerichte service
- Heeswijk Dinther
Snelle , vriendelijke afhandeling met als extra’s een gratis glas bescherming voor mijn telefoon , weer opgepoetst , ziet hij er uit als NIEUW , top
- Veghel
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10