fbpx

Kostenbesparing op vaste telefonie

Zowel als het gaat om een mobiele als voor een vaste telefoon, is Z!N telecom de specialist waarnaar u op zoek bent. Waarschijnlijk heeft u geen tijd of zin om op zoek te gaan naar de beste en goedkoopste oplossing. Wij wel! En het grote voordeel is dat wij uitstekend de weg weten in de jungle van de telefonieaanbieders. Onze jarenlange ervaring in deze branche betaalt zich uit voor onze klanten. Uw kosten zullen niet alleen inzichtelijk worden, maar ook sterk worden verlaagd.

Onafhankelijk advies over mobiele en vaste telefonie

Een valkuil in de markt van telefonie, is dat alle telecomaanbieders zeggen dat ze de beste en – vooral – de goedkoopste oplossing hebben voor bedrijven. Z!N telecom is onafhankelijk. We verkopen alles, maar zijn geen eigen netwerkprovider en we hebben dus ook geen baat bij een bepaald advies. Hierdoor bent u verzekerd van een objectieve analyse van de markt en een advies waar u echt iets aan heeft. Belangrijk voordeel is ook dat Z!N telecom de wens van de klant herkent. Op basis van jarenlange expertise in de telecombranche, weten onze specialisten precies wat de mogelijkheden en eisen zijn omtrent een vaste telefoon.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met:

  • VOIP Telefonie
  • Hosted Telefonie
  • Cloud Telefonie
  • VAMOS Vast Mobiel integratie
Afbeelding vaste telefoon

Kostenbesparing op uw vaste telefoon door Z!N telecom

Voor uw bedrijfsvoering zijn mobiele en vaste telefonie belangrijk. Dit is ook een onderdeel waar een behoorlijke kostenbesparing eenvoudig en snel te realiseren is. Schakel de kennis van Z!N telecom in en ervaar zelf het verschil. Een telefonieoplossing op maat tegen lagere kosten, dat garanderen wij. Omdat Z!N telecom werkt op basis van het principe ‘no cure, no pay’, bent u verzekerd van resultaat. Neem nu contact met ons op en kies ook voor kostenbesparing op mobiele en vaste telefonie!

Neem nu contact op met Z!N telecom

Contactgegevens

NCB-laan 117c
5462 GC Veghel

T +31 (0) 413 – 355 035
F +31 (0) 413 – 375 628
E mail@zintelecom.nl

VOOR REPARATIE

T +31 (0) 413 – 378 305
E reparatie@zintelecom.nl

Privacybeleid en cookies
Sitemap

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00
Dinsdag 08.30 tot 17.00
Woensdag 08.30 tot 17.00
Donderdag 08.30 tot 17.00
Vrijdag 08.30 tot 16.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Laatste nieuws

0 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10