Z!N telecom
Ncb-Laan 117c
5462 GC Veghel
Contact met Z!N

Kom langs, je bent altijd welkom
Ncb-Laan 117c in Veghel
(naast Shell tankstation)

(0413) 35 50 35

Bel mij terug
App met ons
Mail ons

Wij zorgen dat
jouw onderneming
altijd verbonden is

Werk slimmer met de diensten van Z!N zakelijk

Reparatie service

Heb je een defect display? Of werkt een zakelijk mobiel of tablet niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Bij Z!N telecom doen we alle reparaties in huis.

Maak een afspraak of kom langs
Reparatie service

Technische ondersteuning

Z!N telecom neemt al je technische vragen uit handen. Voor zowel je vaste en mobiele verbinding als de ondersteuning voor je apparatuur. We maken alle devices en netwerken gebruiksklaar, beantwoorden vragen van je medewerkers en verzorgen reparaties van smartphones en tablets. En om ervoor te zorgen dat al het werk gewoon doorgaat, stellen we altijd leentoestellen ter beschikking.

Maak een afspraak of kom langs
Technische ondersteuning

Abonnementen en providers

Z!N telecom biedt abonnementen van alle toonaangevende providers aan. We kennen hun acties en kunnen je gericht adviseren over de beste keuze voor jouw onderneming. Dit scheelt jouw kostbare tijd om elk aanbod te vergelijken, terwijl je verzekerd bent van de laagste abonnementskosten.

Maak een afspraak of kom langs
Abonnementen en providers

Hulp bij installatie

Mooi, zo’n nieuw toestel. Maar het helpt je pas vooruit als alles werkt. De verbinding met de provider en je zakelijke wifi bijvoorbeeld, maar ook de koppelingen met je mail, agenda en alle andere dagelijkse voorzieningen. Terwijl jij je focust op je eigen werk, zorgen wij dat alles tot in de puntjes werkt. En blijft werken.

Maak een afspraak of kom langs
Hulp bij installatie

Kosten- en factuuranalyse

Bij Z!N telecom zijn we altijd scherp op de kosten. Ook op de kosten die jij maakt met je onderneming. Daarom bieden we je een factuuranalyse aan. Hiermee geven we je helder inzicht in je bel- en datakosten. We zien bijvoorbeeld factuurtrends en we delen je kosten in op categorie, afdeling of locatie. Waardevolle informatie om je gericht bij te sturen en je abonnementen slimmer in te richten.

Maak een afspraak of kom langs
Kosten- en factuur analyse

Maak een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt een bevestiging per mail.

  • 12 maanden garantie
  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl je wacht