ZIN telecom
Ncb-Laan 117c
5462 GC Veghel
Contact met Z!N

Kom langs, je bent altijd welkom
Ncb-Laan 117c in Veghel
(naast Shell tankstation)

(0413) 35 50 35

Bel mij terug
App met ons
Mail ons

Waarom kiezen klanten voor Z!N telecom

Tom | Veghel

Prima snelle service! Vriendelijk personeel!

Thomas | Veghel

Zoals altijd heeft Thomas van zin telecom mij weer uitstekend geholpen. Echt een aanrader voor al uw telefoon vraagstukken.

Rutger | Schaijk

Snel en goede service

Boerma | Veghel

top

Eric | Veghel

Omdat de I phone van mijn dochter geen enkel teken van leven toonde, ben ik vanochtend naar ZIN Telecom in Veghel gegaan. Zij hadden mij al eerder geholpen aan een nieuwe accu in mijn eigen I phone. Medewerker Thomas begroette mij vriendelijk aan zijn balie, en hij maakte direct tijd voor me. Terwijl ik een kop koffie aangeboden kreeg lag de I Phone al aan de computer om de oorzaak te vinden. Ik had dit thuis ook al geprobeerd, echter thuis bleef de telefoon dood. Thomas kreeg al snel een foutmelding op zijn beeldscherm, en ging hiermee aan de slag. De I phone kreeg de juiste aandacht, en werd door Thomas volledig gereanimeerd. In totaal heeft dit ongeveer 1 uur geduurd. Gelukkig niets vervangen, enkel veel resets, en wat instellingen aangepast. Ik ben erg tevreden over deze snelle service, en de accurate kennis, en de zorgvuldigheid hoe er gewerkt wordt. Tot slot hoefde ik voor deze hulp niets te betalen, er was namelijk geen onderdeel vervangen, vandaar. Om mijn dank te onderstrepen heb ik Bossche bollen voor Thomas en zijn collega's gehaald. Dit was een geweldige ervaring bij ZINtelecom ! Echt een fijn bedrijf ! Met vriendelijke groet, Eric.

Jobbe | Uden

Snel en goed geholpen.

Ellen | Peters

De touch screen van de iPhone van mijn dochter deed het niet meer. Ik werd direct geholpen. Na het droogmaken van de telefoon werkte de touchscreen weer. Het droogmaken was gratis. Ongelofelijk attent Andere reparateurs hadden er wrs een nieuw scherm opgezet.

Dennie | Erp

Klantgericht

Paul | Heeswijk-Dinther

Mooie zaak, laagdrempelige ontvangst, snelle service en vriendelijke medewerker. Bij een volgende reparatie weet ik waar ik heen ga.

Senna | Heeswijk-Dinther

Mijn telefoon had waterschade en was uiteindelijk bijna niet meer te redden, maar er werd goed de tijd voor genomen en hij is toch aan gekregen! Ook een backup gemaakt van al mijn gegevens, zodat ik niks kwijt ben geraakt. Helemaal top! alsnog advies gekregen om een nieuw toestel te kopen, maar voorlopig kan ik nog even vooruit. Erg klantvriendelijk ook!

Heb je een vraag?
Bel, app of mail ons!

(0413) 35 50 35 06 40 73 46 65 mail@zintelecom.nl

Loop even binnen.
We helpen je direct!

Ncb-Laan 117c
5462 GC Veghel
Openingstijden

Vandaag geen tijd?
Maak een afspraak.

Naar het formulier