fbpx

ISDN stopt per 1 september 2019

15 september 2017 Charl van Liempd Nieuws

KPN heeft recentelijk officieel aangegeven dat zij gaan stoppen met ISDN. Per 1 september 2019 zal het ISDN netwerk dat inmiddels volledig verouderd is niet meer functioneren. Dit houdt in dat als u zakelijk gebruik maakt van een ISDN lijn u actie moet ondernemen om bereikbaar te blijven.

De veranderingen nader bekeken

ISDN (Integrated Services Digital Network) is een netwerk dat al sinds de jaren 90 bestaat. Door de betrouwbare telefoonverbindingen en de bijkomende goede geluidskwaliteit werd dit netwerk gewild. Door de technologische ontwikkelingen is inmiddels cloud telefonie, ook wel (VoIP of internet telefonie genoemd), een waardige opvolger van ISDN. Door deze ontwikkelingen en bijbehorende kostenbesparingen zijn veel zakelijke ISDN aansluitingen inmiddels omgezet naar VoIP. Het logische gevolg is dat de onderhoudskosten voor het ISDN netwerk inmiddels te hoog worden voor KPN. Daarom heeft KPN de beslissing genomen om ISDN te vervangen.

Wij hebben de oplossing voor uw bedrijf… VoIP!

U wordt nu gedwongen door KPN om een overstap te maken naar een andere vorm van telefonie. Dit biedt kansen voor een kostenbesparing via VoIP (Voice over Internet Protocol) bellen. Hieronder treft u de voordelen van VoIP t.o.v. ISDN:

  • Bellen tegen het laagste tarief
  • Bellen tegen een vast bedrag per gebruiker en per maand
  • Vast nummer op mobiel ontvangen
  • Koppelingen met vele CRM-systemen mogelijk
  • Online alles regelen zoals voicemail, belgroepen en open/gesloten tijden

N.B. Wij kunnen uw recent aangeschafte ISDN centrale geschikt maken voor VoIP telefonie.

Neem vandaag nog actie!

Voor u het weet is het 1 september 2019. U heeft nu nog voldoende tijd om u door ZIN telecom uitgebreid te laten voorlichten. Wij maken graag en geheel vrijblijvend een maatwerk voorstel zodat de nieuwe vorm van telefonie volledig bij uw wensen en behoeften aansluit.

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via 0413 – 355 035 of mail ons op mail@zintelecom.nl

Could not resolve host: urls.api.twitter.com; Name or service not known