Z!N telecom
Ncb-Laan 117c
5462 GC Veghel
Contact met Z!N

Kom langs, je bent altijd welkom
Ncb-Laan 117c in Veghel
(naast Shell tankstation)

(0413) 35 50 35

Bel mij terug
App met ons
Mail ons

Z!N helpt
bij elke
technische vraag

Z!N helpt wat je vraag ook is

Overzetten van gegevens?

Het werkt altijd beter en sneller met een nieuw toestel. Maar voor het zover is, moet je wel nog even de gegevens overzetten. Een leuke bezigheid voor de een, maar een gruwelklus voor de ander.

Voor Z!N telecom is het overzetten van je gegevens een eitje. Neem wel je gebruikersnaam en wachtwoord mee van je Apple ID of Google Account.

Maak een afspraak of kom langs
Gegevens overzetten

Instellen van je e-mail
op elk device

Heb je een nieuwe smartphone of tablet? Dan wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk aan de slag met je toestel. Daarom zorgt Z!N ervoor dat alles werkt, zoals op je oude toestel. Inclusief het instellen van je mail. Iets waar jij waarschijnlijk even voor moet gaan zitten, terwijl wij het dagelijks doen. Neem je e-mail gegevens mee naar Z!N zodat we het voor je in kunnen stellen.

Maak een afspraak of kom langs
E-mail instellen

Aanmaken van Apple ID of Google account

Heb je voor het eerst een Apple- of een Android-toestel? Dan dien je eerst een Apple ID of Google Account aan te maken, bijvoorbeeld om apps te downloaden. Bij Z!N telecom is dit onderdeel van ons dagelijks werk. We adviseren dan ook graag: laat die techniek maar ons over!

Maak een afspraak of kom langs
Toestel instellen

Technische vraagstukken

We helpen je graag met bijvoorbeeld het omwisselen van je simkaart of het aanpassen van software instellingen. We geven uitleg wat een bepaalde instelling of app doet. Is je toestel te vol of heb je geen goed bereik in Nederland of juist in het buitenland? Ook voor specifieke apparaten zoals, GPS en andere trackers helpen we je graag verder.

Maak een afspraak of kom langs
Technische vraagstukken

Advies abonnement en toestel

Er is nogal wat te kiezen als je een nieuwe smartphone wilt kopen of een abonnement wilt afsluiten. Daarom is het belangrijk dat je alle wensen en eisen goed op een rij zet. Van je budget, gewenste besturingssysteem en werkgeheugen tot het aantal belminuten en te gebruiken data.

Op basis van deze criteria adviseren we je gericht over het toestel en abonnement dat het best bij je past. Dat maakt kiezen een stuk eenvoudiger.

Maak een afspraak of kom langs
Advies abonnement

Maak een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt een bevestiging per mail.

  • Specialisten met veel kennis
  • Alle merken leverbaar
  • Altijd bereikbaar voor je vragen