Z!N telecom
Ncb-Laan 117c
5462 GC Veghel
Contact met Z!N

Kom langs, je bent altijd welkom
Ncb-Laan 117c in Veghel
(naast Shell tankstation)

(0413) 35 50 35

Bel mij terug
App met ons
Mail ons

Stop met zoeken
Je vindt het in de
winkel van Z!N
telecom.

Altijd de beste keuze voor jou

Smartphones en tablets

Z!N smartphones en tablets

De meest populaire en actuele smarthphones en tablets vind je bij Z!N telecom

Bekijk
Accessoires

Z!N accessoires

Bekijk de originele accessoires van Samsung en iPhone voor je smartphone, tablet of laptop.

Bekijk
Sim Only

Z!N Sim Only

Wel een abonnement, maar geen toestel erbij? Bekijk welke provider het beste bij jou past?

Bekijk

Z!N smartphones en tablets

Op zoek naar een nieuwe smartphone of tablet? Wat past het beste bij je en waar kun je uit kiezen? Naast het merk en de verschillende types wil je ook rekening houden met de prijs en zijn er misschien ook andere factoren waarop je je keuze wil baseren. De grootte van het display, het geheugen van een toestel of misschien een goede camera kunnen wensen zijn om met dit toestel de komende jaren mee vooruit te kunnen. Z!N telecom levert alle merken smartphones en tablets en geeft persoonlijk advies zodat je altijd de beste keuze maakt.

Maak een afspraak
Smartphones en tablets

Z!N accessoires

Je smartphone of tablet beschermen tegen val-, druk- en stootschade? Er zijn verschillende accessoires die ZIN telecom hiervoor kan laten zien. Van Tempered Glass tot aan bescherm- rubbers en -cases voor elk type toestel. Kom langs om te bespreken wat het beste bij jou en je toestel past. Ook voor andere accessoires zoals een extra oplaad kabel, adapter, autohouder of een groter geheugenkaartje kun je altijd bij ons terecht.

Maak een afspraak
Accessoires

Z!N Sim Only

Wil je een abonnement afsluiten en heb je nog een prima toestel? Of koop je liever een toestel, zonder dat deze vastzit aan je abonnement? Sim Only is de oplossing. Een abonnementsvorm die steeds populairder wordt.

Overstappen regelen we heel gemakkelijk voor je en we houden je op de hoogte wanneer je kunt verlengen of een betere aanbieding hebben gevonden. Loop dus gewoon binnen voor een goed advies op maat.

Sim Only

KPN

KPN is de grootste aanbieder van Nederland op het gebied van mobiele telefonie. Bij KPN ben je verzekerd van een betrouwbaar en stabiel netwerk. Dankzij hun razendsnelle 4G-netwerk heb je zorgeloos toegang tot de online wereld.

KPN

Vodafone

Heb je Ziggo? Dan is een Sim Only abonnement erg voordelig. Je krijgt dan extra korting en nog meer voordelen! Vodafone heeft ook voor de zakelijke markt Vodafone Business. Hiermee biedt het gerichte oplossingen voor elke branche.

Vodafone

T-Mobile

T-Mobile bedient de particuliere en zakelijke markt met een breed scala aan producten en diensten. Dit vanuit de visie om iedereen te verbinden met de slimste mogelijkheden die beschikbaar zijn. Vraag Z!N telecom naar alle mogelijkheden.

T-Mobile
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt een bevestiging per mail.

  • Hulp bij installatie
  • Alle merken leverbaar
  • Altijd bereikbaar voor je vragen