fbpx
De mensen achter Z!N telecom

De telecommunicatie is voor veel mensen een ondoorzichtige markt. Daar speelt Z!N telecom op in. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zorgt voor inzicht, transparantie en kostenbesparing. Als klant van Z!N telecom bent u verzekerd van een daling in de kosten voor telecommunicatie, zonder dat u daarvoor urenlang de markt hoeft uit te pluizen. Dat doen wij namelijk voor u. Op basis van gratis advies kunt u snel de juiste keuzes maken en veel geld besparen.

Lagere telefoonkosten? Z!N telecom!

In de markt van de telecommunicatie zijn wij de pitbull terriër waarnaar u op zoekt bent. Wij leggen de verschillende aanbieders het vuur aan de schenen door alle prijzen en mogelijkheden naast elkaar te leggen. Veel bedrijven nemen niet de moeite om kosten te besparen op telecommunicatie, omdat de markt daarvoor te ingewikkeld is. Met Z!N telecom bent u verzekerd van gratis, persoonlijk en onafhankelijk advies, zodat uw kosten snel kunnen worden gedrukt.

Telecommunicatie die volledig is afgestemd op uw bedrijf, en dat tegen de laagste prijs? Z!N telecom maakt het mogelijk! Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen waarschijnlijk al zorgen voor fikse kostenbesparingen. Maak kennis met het ‘no cure no pay’ principe van ons bedrijf. Of het nu gaat om vaste en mobiele telefonie, Voice-Over IP (VoIP) of datacommunicatie: bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons team

Charl Liempd Z!N telecom
Charl van LiempdMede eigenaar
Ivo van Liempd Z!N telecom
Ivo van LiempdMede eigenaar
Mirella Roeters Z!N telecom
Mirella RoetersOffice manager
afbeelding marcel van der elst
Marcel van der ElstAllround medewerker
0Jaren actief
0Klanten
0Voor klanten bespaard

Neem nu contact op met Z!N telecom

Contactgegevens

NCB-laan 117c
5462 GC Veghel

T +31 (0) 413 – 355 035
F +31 (0) 413 – 375 628
E mail@zintelecom.nl

VOOR REPARATIE

T +31 (0) 413 – 378 305
E reparatie@zintelecom.nl

Privacybeleid en cookies
Sitemap

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00
Dinsdag 08.30 tot 17.00
Woensdag 08.30 tot 17.00
Donderdag 08.30 tot 17.00
Vrijdag 08.30 tot 16.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Laatste nieuws

meteen hulp en erg aardig. alles werkt goe en het ziet er netjes uit
- heesch
Zeer snelle service en vriendelijk personeel
- Ravenstein
Staan garant voor eventuele complicaties die later plaats vinden aan het toestel. Dit wordt meteen opgelost. Klantvriendelijk!
- Heeswijk-Dinther
Goed meegedacht naar de meest passende oplossing. Snelle reparatie voor een lage prijs!
- Veghel
De medewerkers deden alle moeite om de reparatie snel geregeld te hebben. Er werd eerst gekeken of het probleem niet ergens anders aan zou kunnen liggen. De reparatie is goed uitgevoerd. Goede parkeermogelijkheid.
- Schaijk
Goede en snelle service, vriendelijk personeel.
Perfecte service en lekkere koffie.
- Veghel
Super service Eerder geweest voor vervanging glasplaatje iPad mini Later nog een keer terug geweest ivm problemen op start iPad Deskundig en oplossingsgericht opgepakt zonder overleg eerdere factuur maar gewoon op basis van vertrouwen Terwijl t al was t al een tijd geleden dat t scherm gemaakt was Niks extra kosten maar alleen garantie. Ik kan iedereen ZIN aanbevelen voor de deskundigheid vriendelijke en klantgerichte service
- Heeswijk Dinther
Snelle , vriendelijke afhandeling met als extra’s een gratis glas bescherming voor mijn telefoon , weer opgepoetst , ziet hij er uit als NIEUW , top
- Veghel
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10