De mensen achter Z!N telecom

De telecommunicatie is voor veel mensen een ondoorzichtige markt. Daar speelt Z!N telecom op in. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zorgt voor inzicht, transparantie en kostenbesparing. Als klant van Z!N telecom bent u verzekerd van een daling in de kosten voor telecommunicatie, zonder dat u daarvoor urenlang de markt hoeft uit te pluizen. Dat doen wij namelijk voor u. Op basis van gratis advies kunt u snel de juiste keuzes maken en veel geld besparen.

Lagere telefoonkosten? Z!N telecom!

In de markt van de telecommunicatie zijn wij de pitbull terriër waarnaar u op zoekt bent. Wij leggen de verschillende aanbieders het vuur aan de schenen door alle prijzen en mogelijkheden naast elkaar te leggen. Veel bedrijven nemen niet de moeite om kosten te besparen op telecommunicatie, omdat de markt daarvoor te ingewikkeld is. Met Z!N telecom bent u verzekerd van gratis, persoonlijk en onafhankelijk advies, zodat uw kosten snel kunnen worden gedrukt.

Telecommunicatie die volledig is afgestemd op uw bedrijf, en dat tegen de laagste prijs? Z!N telecom maakt het mogelijk! Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen waarschijnlijk al zorgen voor fikse kostenbesparingen. Maak kennis met het ‘no cure no pay’ principe van ons bedrijf. Of het nu gaat om vaste en mobiele telefonie, Voice-Over IP (VoIP) of datacommunicatie: bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons team

Ivo van Liempd Z!N telecom
Ivo van LiempdMede eigenaar
Mirella Roeters Z!N telecom
Mirella RoetersOffice manager
Charl Liempd Z!N telecom
Charl van LiempdMede eigenaar
0Jaren actief
0Klanten
0Voor klanten bespaard

Neem nu contact op met Z!N telecom