Een combinatie van scherpe tarieven en brede service. Z!N telecom werd ons aanbevolen door FRANSEN GERRITS BV. Het andere businessmodel met een vast bedrag per aansluiting en vergoedingen van de provider ten gunste van CONO Kaasmakers maakte dit mogelijk. De belofte van 40% kostenreductie sprak ons erg aan! Daarnaast biedt Z!N telecom ons onder andere het gemak van periodieke factuurcontrole met rapportage van bevindingen en aanbevelingen en de flexibiliteit van een kleine organisatie met persoonlijke aandacht.

Fransen Gerrits B.V. streeft er naar alle producten en diensten optimaal af te stemmen met de bedrijfsvoering van haar klanten. Hierdoor is Z!N telecom een uitstekende partner voor ons gezien die datzelfde nastreeft. Korte lijnen, snel en adequaat handelen zijn kernwoorden die Z!N telecom typeert.

Wij zijn als bedrijf altijd bezig op onze kosten te letten en te reduceren, echter mag dit niet ten koste gaan van de kwaliteit. Deze heren hebben er mede voor gezorgd dat we nog verder in onze telefoon kosten kunnen dalen, maar de kwaliteit gewaarborgd blijft (of zelfs beter is). Daarbij blijven ze hun klanten volgen in de telefoonkosten en geven ze waar nodig advies om kosten te reduceren. Korte open lijnen, snelle schakelingen en helder en goed advies is waar Z!N telecom voor staat.

Z!N telecom ontzorgt ons volledig op het gebied van telecom. Naast besparing op vroegere én huidige contracten bieden ze ook een ruime keus in hardware. Opdringerige telefonische verkopers kunnen wij direct en vol vertrouwen aangeven dat wij zaken doen met Z!N telecom. Daardoor kunnen wij bezig zijn met onze core business: Ontzorgen heeft dus Z!N!

Sligro had haar zaken goed op orde. Toch wist Z!N telecom door een gezamenlijke, eenduidig uitgestippelde aanpak een optimalisatieslag door te voeren die tot mooie maandelijkse besparingen heeft geleid. Het continue bewaken, controleren en adviseren zorgt ervoor dat we nooit meer teveel betalen voor onze mobiele telefonie.

Telecombedrijf Z!N telecom uit Veghel heeft een aanbesteding voor de telefonie van de gemeente Veghel gewonnen. Zoals iedere organisatie wil ook de gemeente Veghel haar kosten voor telefonie zo laag mogelijk houden. Z!N telecom gaat hen daarbij helpen. Het telecombedrijf analyseert het huidige telefoonverkeer, denkt proactief mee over goede en goedkope aanbieders en geeft onafhankelijk advies over zowel vaste als mobiele communicatie. In vrijwel alle gevallen leidt dit tot daadwerkelijke kostenbesparingen met minimaal dezelfde kwaliteit en een betere service.

Omdat Nagtzaam Accountants & Fiscalisten ontzorgen van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan, voelen wij ons uitstekend bij een partner die datzelfde nastreeft en ook realiseert. Z!N telecom zorgt voor optimalisatie van de inrichting van mobiele en vaste telefonie door begeleiding bij de juiste abonnementskeuzes en regelmatige monitoring. Dit leidt tot een jaarlijkse aanzienlijke kostenbesparing. Z!N telecom brengt structuur en duidelijkheid in het woud van aanbieders en abonnementen in de telecommarkt en daar maken wij dankbaar gebruik van.

Z!N telecom wordt gerund door een dynamisch duo wat zeer punctueel en accuraat te werk gaat. Een no nonsense resultaat voor HOBIJ dankzij hun betrokkenheid en open en eerlijke werkwijze in een anders zo onoverzichtelijke branche.

Met hun pro actieve houding heeft Z!N telecom de directie van De Ideeënfabriek en enkele bedrijven daarin geheel ontzorgd voor wat betreft mobiele telefonie. Korte lijntjes, snel schakelen en daarbij zoeken naar creatieve oplossingen past geheel binnen de denkwijze van De Ideeënfabriek.

Vooral de openheid over de kosten van Z!N telecom en de opbrengsten en besparingen voor Diba Groep spraken ons aan. De korte en persoonlijke lijnen werden door mij zeer positief ervaren, maar ook de controle op de facturen in het vervolgtraject is voor ons een pre van dit bedrijf.