fbpx
Samsung reparatie nodig? Z!N repair center helpt!

Al 5 jaar lang zijn wij specialist in Samsung reparatie. Is het scherm van uw Samsung gebroken? Of heeft u andere klachten aan uw toestel of tablet? Dan helpen wij u bij Z!N repair center graag uit de brand. De meest voorkomende onderdelen van Samsung hebben wij op voorraad, heeft u een klacht die minder vaak voorkomt? Geen probleem, het onderdeel is vaak de volgende dag al in huis. Op deze manier hoeft uw Samsung reparatie niet lang te duren en hoeft u uw mobiel niet lang te missen voor een reparatie. Mocht het defect niet te verhelpen zijn, dan rekenen wij geen onderzoekskosten. Moet uw Samsung gerepareerd worden, neem dan gerust contact met ons op via reparatie@zintelecom.nl of bel 0413-378305

LET OP! Samsung heeft op dit moment wereldwijde leveringsproblemen. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen niet voorraadig zijn. Neemt u even contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen controleren.

Kies hieronder uw Samsung toestel

Professionele Samsung reparatie

Uw Samsung toestel heeft u elke dag bij. Uw mobiel is onmisbaar geworden, en het extreem balen als deze kapot is. Bij Z!N repair center kunnen wij uw Samsung op professionele wijze repareren. U kunt wachten op de reparatie en meekijken als u daar tijd voor heeft. Hierdoor bent u nooit lang zonder toestel en blijft u dus bereikbaar.

Contactgegevens

NCB-laan 117c
5462 GC Veghel

T +31 (0) 413 – 355 035
F +31 (0) 413 – 375 628
E mail@zintelecom.nl

VOOR REPARATIE

T +31 (0) 413 – 378 305
E reparatie@zintelecom.nl

Privacybeleid en cookies

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00
Dinsdag 08.30 tot 17.00
Woensdag 08.30 tot 17.00
Donderdag 08.30 tot 17.00
Vrijdag 08.30 tot 16.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Laatste nieuws

Snelle en deskundige service. Denken mee, zoeken de best passende persoonlijke oplossing! Prima hardware ondersteuning.
- Veghel -
Meedenken aan goedkope oplossing voor het probleem met mijn telefoon. Super service.
- Veghel -
Prima service. En er word goed meegedacht
- Den dungen -
Snelle en prettige service
- Gemert -
Vakkundig, snel, vriendelijk, niet moeilijk doen: kortom hier loop je met een glimlach en een werkende telefoon naar buiten!
- VEGHEL -
meteen geholpen en reparatie snel en goed uitgevoerd.
- Veghel -
Top bedrijf staat altijd voor je klaar goedkoop top service
- Ammerzoden -
Reparatie met duidelijke communicatie over de prijs en de kwaliteit. Zij geven ook garantie op de reparatie. Ik kom hier graag voor al mijn reparaties aan smartphones en tablets.
- Vught -
Direct geholpen en ondertussen kreeg ik een bakje koffie aangeboden. Ook laten ze zien wat ze repareren en doen niet meer dan gevraagd word. Vriendelijke en behulpzame mensen.
- VEGHEL -
11 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10