Z!N telecom
Ncb-Laan 117c
5462 GC Veghel
Contact met Z!N

Kom langs, je bent altijd welkom
Ncb-Laan 117c in Veghel
(naast Shell tankstation)

(0413) 35 50 35

Bel mij terug
App met ons
Mail ons
Reparatie

Waterschade aan je telefoon...

28 maart 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor je het weet heeft je telefoon of tablet een duik genomen in het water. In het toilet of een glas water, in een regenplas of zelfs in bad. Soms is de waterschade funest, maar in veel gevallen is de schade te herstellen. Daarbij is het wel belangrijk dat je rekening houdt met onderstaande tips …

Tip 1. Schakel snel je toestel uit
Zodra je jouw telefoon of tablet weer op het droge hebt, moet je zo snel mogelijk in actie komen. Schakel direct je toestel uit. Leg vervolgens je toestel te drogen en vermijd te veel beweging. Want hoe meer beweging, op des te meer plekken het water zich in je toestel beweegt.

Tip 2. Leg je device niet aan de lader
Wat je vooral niet moet doen, is je toestel aan de lader leggen. De stroom kan dan kortsluiting geven. Dit betekent al snel einde verhaal voor je smartphone of tablet.

Wacht even een dagje voordat je je toestel probeert aan te zetten.

Tip 3. Verwijder onderdelen uit je toestel
Mocht je over een toestel beschikken met een verwijderbare accu, haal deze er dan uit. Doe dit ook met andere onderdelen, zoals je SIM-kaart en eventuele geheugenkaart. Droog deze onderdelen af met een schone doek of keukenpapier, zodat het vocht absorbeert.

Geen teken van leven? Kom naar Z!N!
Werkt je telefoon of tablet nog steeds niet nadat je het weer hebt aangezet? Dan staat onze deur altijd voor je open. We onderzoeken je telefoon gratis, waarna we je exact kunnen vertellen wat de status van je toestel is en wat de kosten zijn voor de reparatie.

Wil je bovenstaande acties liever niet zelf uitvoeren?
Houd de tijd dat je toestel in aanraking is gekomen met water zo kort mogelijk en ga direct naar Z!N telecom. Wij maken het toestel direct open en ontkoppelen de batterij waarna we de binnenkant schoon en droog maken. Daarmee heb je de grootste kans dat je toestel het overleeft.

Zo gaan wij aan de slag
Bij Z!N telecom zetten we alles op alles om je toestel weer werkend te krijgen. Maar we houden uiteraard een slag om de arm. Want water en elektronica vormen samen nog altijd een slecht huwelijk. Dus mocht je toch een ander toestel nodig hebben? Z!N telecom levert alle merken smartphones en tablets en geeft persoonlijk advies zodat je altijd de beste keuze maakt voor je nieuwe toestel.

Heb je een vraag?
Bel, app of mail ons!

(0413) 35 50 35 06 40 73 46 65 mail@zintelecom.nl

Loop even binnen.
We helpen je direct!

Ncb-Laan 117c
5462 GC Veghel
Openingstijden

Vandaag geen tijd?
Maak een afspraak.

Naar het formulier