fbpx

Category: Nieuws

15 sep

ISDN stopt per 1 september 2019

Charl van Liempd Nieuws

KPN heeft recentelijk officieel aangegeven dat zij gaan stoppen met ISDN. Per 1 september 2019 zal het ISDN netwerk dat inmiddels volledig verouderd is niet meer functioneren. Dit houdt in dat als u zakelijk gebruik maakt van een ISDN lijn u actie moet ondernemen om bereikbaar te blijven.

13 jun

Roam like at home

Charl van Liempd Nieuws

Vorig jaar hebben wij de Z!Nvolle vakantietips mobiele telefonie gedeeld. Dit jaar zijn daar weer veranderingen in gekomen door “Roam Like at Home” (afgekort RLAH). We leggen kort uit wat dit voor u van betekent.

06 feb

Batterij telefoon snel leeg door kou

Charl van Liempd Nieuws

Het is hartje winter. Koude dagen waarin we al het ijs van de voorruit van de auto moeten krabben worden afgewisseld door zacht weer dat veel mensen al doet denken aan het voorjaar. De realiteit is dat de grootste groep mensen nog op wintersport moet gaan en de lente er nog niet is. Bovendien wordt in de weersvoorspellingen al weer gerept over vorst. Dat betekent dat de dikke jassen, truien, mutsen en handschoenen voorlopig nog aan de kapstok blijven hangen als remedie op koud weer. Maar hoe zit dat eigenlijk met je trouwe kompaan die je overal (weer of geen weer) mee naartoe neemt? Hoe goed bescherm jij eigenlijk jouw smartphone tegen de kou? Batterij telefoon snel leeg is een probleem!

19 jan

Z!N telecom ontmoet ZiN Inspiratielab Sligro

Charl van Liempd Nieuws

Gedurende de avond sprak niet alleen Koen als gastheer maar ook Maddy Goossens (CVO Veghel), Wim van de Donk, Commissaris van de Koning en Bert Pauli, Provinciebestuurder Gedeputeerde Staten, alle aanwezigen toe. Er werden trotse momentjes onderlijnd. Trots was zeker een rode draad gedurende de hele avond. Daarnaast werden mogelijkheden en uitdagingen gedetailleerd aangehaald.

13 okt

U komt toch ook op onze feestelijke opening?

Charl van Liempd Nieuws

Feestelijke opening Z!N Repair Center

Sinds 1 oktober biedt Z!N telecom twee nieuwe diensten aan, en daar laten wij u graag kennis mee maken. Voor deze kennismaking organiseren wij 14 oktober 2016 een feestelijke opening met een hapje en een drankje. Daarnaast krijgt u op deze dag 5% korting op uw reparatie!

Z!N repair center

Voortaan kunt u met uw kapotte smartphone of tablet direct terecht bij Z!N repair center. Wij repareren uw apparaat direct ter plekke terwijl u wacht en meekijkt. Komt u tijdens onze feestelijke opening, dan krijgt u ook nog eens 5% korting op de reparatie. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten uit te voeren en u krijg 12 maanden garantie op de reparatie. Uniek is dat u mee kunt kijken terwijl de reparatie uitgevoerd wordt.

Kapotte smartphone? Bekijk onze reparatie prijzen.

Graag ontvangen wij u vrijdag 14 oktober 2016 vanaf 08:00 uur tot 17:00 uur op de Pater Thijssenstraat 1 in Veghel om samen met ons het glas te heffen.

04 jul

Z!Nvolle vakantietips mobiele telefonie

Charl van Liempd Nieuws

Z!Nvolle tip 1 – Zet voicemail uit
Het luisteren van je voicemail in het buitenland is een duur grapje. Mocht je een Voicemail beluisteren in het buitenland, dan betaal je de normale internationale kosten. Luisteren naar een voicemail is dus even duur als met iemand bellen in het buitenland.

Lees het hele artikel met alle Z!Nvolle Tips!

07 mrt

Claassen Uitvaartzorg kiest voor ZIN telecom

Charl van Liempd Nieuws

Communicatie staat bij Claassen Uitvaartzorg hoog in het vaandel  en is binnen onze branche erg belangrijk. Wij verwachten dan ook een hoge kwaliteit van onze telefoonaansluitingen en mobiele telefonie.
Z!N telecom sluit perfect aan op onze wensen en denkt zeer klantgericht, waardoor wij een optimale service kunnen bieden aan onze klanten en onze medewerkers.

19 feb

LET OP: Phishing e-mails!

Charl van Liempd Nieuws

Wat is Phishing?

Phishing is een vorm van internetfraude, waarmee fraudeurs proberen om via e-mail achter uw bankgegevens te komen. Fraudeurs lokken u naar een valse (bank)website. Dit is echter een kopie van de echte website van de bank. Hier wordt u verzocht om uw inlognaam en wachtwoord in te voeren. Op deze manier krijgt de fraudeur de beschikking over uw gegevens. Met alle gevolgen van dien.

Bron: Politie

READ MORE

Contactgegevens

NCB-laan 117c
5462 GC Veghel

T +31 (0) 413 – 355 035
F +31 (0) 413 – 375 628
E mail@zintelecom.nl

VOOR REPARATIE

T +31 (0) 413 – 378 305
E reparatie@zintelecom.nl

Privacybeleid en cookies
Sitemap

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00
Dinsdag 08.30 tot 17.00
Woensdag 08.30 tot 17.00
Donderdag 08.30 tot 17.00
Vrijdag 08.30 tot 16.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Laatste nieuws

meteen hulp en erg aardig. alles werkt goe en het ziet er netjes uit
- heesch
Zeer snelle service en vriendelijk personeel
- Ravenstein
Staan garant voor eventuele complicaties die later plaats vinden aan het toestel. Dit wordt meteen opgelost. Klantvriendelijk!
- Heeswijk-Dinther
Goed meegedacht naar de meest passende oplossing. Snelle reparatie voor een lage prijs!
- Veghel
De medewerkers deden alle moeite om de reparatie snel geregeld te hebben. Er werd eerst gekeken of het probleem niet ergens anders aan zou kunnen liggen. De reparatie is goed uitgevoerd. Goede parkeermogelijkheid.
- Schaijk
Goede en snelle service, vriendelijk personeel.
Perfecte service en lekkere koffie.
- Veghel
Super service Eerder geweest voor vervanging glasplaatje iPad mini Later nog een keer terug geweest ivm problemen op start iPad Deskundig en oplossingsgericht opgepakt zonder overleg eerdere factuur maar gewoon op basis van vertrouwen Terwijl t al was t al een tijd geleden dat t scherm gemaakt was Niks extra kosten maar alleen garantie. Ik kan iedereen ZIN aanbevelen voor de deskundigheid vriendelijke en klantgerichte service
- Heeswijk Dinther
Snelle , vriendelijke afhandeling met als extra’s een gratis glas bescherming voor mijn telefoon , weer opgepoetst , ziet hij er uit als NIEUW , top
- Veghel
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10